27 apr. 2010

Hakemus

2-vuotiset taideopinnot
Haku syksyllä 2011 alkaviin opintoihin päättyy 10.6.2011.

Koulutukseen haetaan erillisellä lomakkeella, jonka voi tarvittaessa myös tilata koulun kansliasta. Haku on kaksiosainen:
1. vaihe: Henkilötiedot sekä lyhyt, korkeintaan sivun mittainen kertomus itsestäsi
2. vaihe: Vähintään 8 työnäytettä, joista ainakin 3 piirustuksia.

Seuraa hakulomakkeen ohjeita kootessasi portfoliota! Vastaanotamme työnäytteet mieluiten alkuperäisinä, mutta töistä voi myös lähettää laadukkaita ja edustavia kuvia. Otathan etukäteen yhteyttä opintosihteeriin, mikäli lähetät kuvia digitaalisessa muodossa. Hakemuksia ei palauteta. Työnäytteet voimme pyydettäessä palauttaa postiennakolla.

Ammattitaitelijoista koostuva raati valitsee työnäytteiden perusteella uudet opiskelijat. Tieto valinnoista postitetaan kaikille hakijoille ennen juhannusta.

Aikuisten kuvataiteen perusopinnot
Kolmivuotiseen kuvataiteen perusopetuksen opintoihin haetaan erillisellä lomakkeella, jonka voi myös tilata koulun kansliasta. Hakemus on kaksivaiheinen:
2. vaihe: Vähintään viisi (5) työnäytettä

Suosimme tyänäytteinä alkuperäisteoksia, jotka palautetaan pyydettäessä postiennakolla. Opiskelijat valitaan työnäytteiden perusteella. Hakijoiden töitä arvioi ammattitaitelijoista koostuva raati.

Muut lyhytkurssit
Ilmoittautumiset ja kyselyt suoraan opintosihteerille, puh: 06 – 836 2120, info@nordiskakonstskolan.org