23 aug. 2012

Höstterminen inleds

Nordiska konstskolans hösttermin inleds måndag 27 augusti kl. 9. Traditionsenligt bjuder vi våra elever på frukost (en del av er har ju rest långa vägar dagen/natten innan) och informerar om skolan och dess verksamhet. På eftermiddagen bjuder vi ännu på lunch (JA!) och ger oss ut på guidad rundtur i Karleby för att få våra nya och gamla elever på kartan och få dem att känna sej hemmavana.

Tisdag 28.8 kl. 9 inleds undervisningen: ettornas Teckning och måleriworkshop med Sara Nilsson från Sverige och tvåornas kurs i Experimentell grafik  med Fredrik Lindqvist från Tyskland. Fredrik inleder också vår serie med Artist talk tisdag 28.8 kl 18 då han berättar om sin färggranna grafiktryck. Artist talk tillfällen är ju som bekant konstnadsfria och öppna för allmänheten. Kolla höstens Artist Talk tillfällen här!

Grafik- och keramikverkstäderna för längre hunna hobbykonstnärer startar måndag 3.9 kl. 18, kansliet tar emot anmälningar.