29 jan. 2014

Årets första elevutställning öppnar på torsdag

I år har vi verkat 30 år i Karleby! Jubileumsåret till ära producerar vi flera fina utställningar, innehållsrika seminarier och annat spännande för att markera vår existens. Första etappen i det helåriga firandet är årets första elevutställning, som producerats i snabb takt under knappt två veckor: Carlsson/Perlefelt Invitational From Nordiska konstskolan.

Under två veckor har två gästlärare - Pelle Perlefelt och Joacim Carlsson - jobbat med eleverna i en workshop från idé till strategi till utförande (av idén) och producerat utställda arbeten.

Utställningen Carlsson/Perlefelt Invitational from Nordiska konstskolan har vernissage torsdag 30 januari kl .18 och kan ses fram till 1 mars vid VISU galleriet, Borgmästaregatan 2.

Öppethållningstider: ti-ons kl. 12 - 16, torsdag kl. 16-20, fre-lö kl. 12 - 16.