25 nov. 2015

ANSÖKAN inför VÅRTERMINEN 2016!

Planerar du att ansöka till en konstakademi under våren 2016? Eller känner att du vill ägna våren, eller några år, åt konstnärligt skapande?

Nu tar vi emot ansökningar för vårens heltidsstudier som inleds den 11:e januari 2016. Du kan välja att studera endast under våren 2016, men du kan också därefter automatiskt fortsätta dina heltidsstudier vid NKS under läsåret 2016-2017.
Vid Nordiska konstskolan får du bästa möjliga hjälp med att utveckla ditt eget individuella konstnärliga uttryck. Hela våren är späckad av intressanta kurser och workshops, ledda av en lång rad av internationella och professionella bildkonstnärer som våra gästlärare. (Se vårschemat för mera info och vilka gästlärare som kommer.)

Siktar du senare på fortsatta konststudier vid någon konstakademi utomlands, så är vi proffs på att handleda och assistera vid arbete med portfolios och ansökningar. Ett eller två studieår vid  Nordiska konstskolan ger dig ett stort nätverk av värdefulla kontakter och du har alla möjligheter att skapa grunden för ett kommande starkt konstnärsskap.

Så sänd genast in en ansökan till oss ifall du är intresserad av konststudier med fokus på internationell samtidskonst. Närmare anvisningar under ansökan och sista ansökningsdag är måndag 30 november!