22 nov. 2016

ANSÖKAN inför VÅRTERMINEN 2017!

Planerar du att ansöka till en konstakademi under våren 2017? Eller känner att du vill ägna våren, eller några år, åt konstnärligt skapande?

Nu tar vi emot ansökningar för vårens heltidsstudier som inleds den 9:e januari 2017. Du kan välja att studera endast under våren 2017, men du kan också därefter automatiskt fortsätta dina heltidsstudier vid NKS under läsåret 2017-2018.

Vid Nordiska konstskolan får du bästa möjliga hjälp med att utveckla ditt eget individuella konstnärliga uttryck. Hela våren är späckad av intressanta kurser och workshops, ledda av en lång rad av internationella och professionella bildkonstnärer som våra gästlärare.

Siktar du senare på fortsatta konststudier vid någon konstakademi utomlands, så är vi proffs på att handleda och assistera vid arbete med portfolios och ansökningar. Ett eller två studieår vid  Nordiska konstskolan ger dig ett stort nätverk av värdefulla kontakter och du har alla möjligheter att skapa grunden för ett kommande starkt konstnärsskap.

Så sänd genast in en ansökan till oss ifall du är intresserad av konstudier med fokus på internationell samtidskonst. Närmare anvisningar under ansökan och sista ansökninsdag är onsdag 30 november.

Ronja Kortelainen (2016)